de combinatie van fitness en yoga is perfect

Mieke: “Ik heb veel te lang gewacht om te beginnen met sporten… pas toen ik 35 werd, vond ik dat ik toch een inspanning moest beginnen doen om mijn lichaam goed te houden. Dat is ondertussen meer dan 20 jaar geleden en van de eerste dag was ik verkocht. Ik zag ook al heel snel dat mijn lichaam mooi veranderde en werd veel positiever, het sporten heeft me immers altijd een psychische  boost gegeven. Had ik dat geweten, was ik zeker veel vroeger begonnen!
Escape Fitness is altijd super geweest met toffe contacten en goede lessen. Het is ook daar dat ik begonnen ben met yogales te volgen… iets waar ik me nu volledig heb op toegespitst. De combinatie van fitness en yoga is perfect voor mij.

Wil je ook graag een les yoga uittesten? Vraag nu je gratis dagpas aan!