voor dat fantastisch gevoel achteraf

Marcelle: “Fitnessen doe ik vooral omdat ik, op de een of de andere manier, altijd geprobeerd heb om regelmatig sport te beoefenen en dit sinds mijn kinderjaren. Er zijn natuurlijk soms van die dagen dat het minder gaat, maar ook dan vertrek ik naar Escape en voel ik me acheraf opnieuw fit voel en klaar om van alles te ondernemen…
Niet onbelangrijk: naarmate je ouder wordt, zie je echt wel een verschil met mensen die totaal geen sport doen en die na een ziekte of een chirurgische ingreep soms lang moeten revalideren. Een ‘sportief’ lichaam zal toch sneller herstellen, althans dit gevoel had ik zelf na een longontsteking in september van vorig jaar.
Escape Fitness is nu al 17 jaar mijn vaste stek. De locatie, de formule van de club, het team, de toestellen en de ruimte, alles heeft mij overtuigd om lid te worden en tot op heden heb ik daar geen spijt van!”